Tietosuojakäytäntö

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tietosuojaseloste

Viimeksi päivitetty: 26.3.2020

Me Windy Hill Coffee Roastilla haluamme tarjota sinulle turvallisen ja miellyttävän ostokokemuksen verkkokaupassamme.

Tiedot kerätään ja käsitellään henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Mitä tietoja keräämme?

Keräämme tiedot, jotka ilmoitat tilausta tehdessä tai liittyessä mukaan sähköpostilistalle. Nämä voivat sisältää

- Nimesi,
- Osoitteesi
- Sähköpostiosoitteesi
- Puhelinnumerosi
- Tilatut tuotteet
- Muut tilausta koskevat tiedot

Henkilötietojen antaminen on välttämätöntä tilausta tehtäessä, jotta tilaus voidaan suorittaa ja toimitus lähettää. Evästeet voivat lisäksi kerätä tietoja käynnistäsi, esim. katsotut sivut, vierailun kesto, IP-osoite, tehdyt ostot ja demografiset tiedot kuten sijainti, sukupuoli ja ikä.

Evästeiden käyttö

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka laitteeseen tallentuvat sivuilla käydessäsi. Osa evästeistä ovat välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta. Käytämme ensimmäisen osapuolen evästeitä ja kolmannen osapuolen evästeitä. Pääasiallisina käyttötarkoituksina ovat verkon toimintavarmuus, verkkotilastot ja mainonta. Käyttämiemme evästeiden perustella ei ole mahdollista tunnistaa tai jäljittää yksittäisiä henkilöitä.

Kolmannet osapuolet

Keräämiämme tietoja voidaan luovuttaa läheisille yhteistyökumppaneillemme logistiikan tarpeita, IT-tukea tai analysointia varten. Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin, myydä tai julkaista muualla kuin yrityksemme tai luotettavien yhteistyökumppaneidemme käytössä.

Rekisterin ylläpitäjä

Windy Hill Coffee Roast Oy
Rantatie 3
68500 Kruunupyy, Suomi 

Y-tunnus: 3095849-8 

windyhillcoffeeroast.fi

+358 50 534 0687 

windyhillcoffeeroast@gmail.com 

Tietojen käsittely ja säilytys

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Tietojen säilytysaika

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Henkilötietojen säilytysajat voivat kuitenkin vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen.

Tietojen poistaminen rekisteristä

Sinulla on oikeus pyytää tietosi nähtäväksi, poistettavaksi tai muutettavaksi ("oikeus tulla unohdetuksi") ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse windyhillcoffeeroast@gmail.com . Voit estää tietokoneellesi jo tallennetut evästeet muuttamalla selaimesi evästeasetuksia, voit myös ottaa käyttöön ohjelman (esim. "NAI's Consumer opt-out" tai "Google Analytics opt-out browser add-on") joka estää evästeiden käytön. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tällaiset asetukset saattavat estää verkkosivua toimimasta oikein.

Loppusäännökset

1. Tekemällä sähköisen tilauksen verkkosivustolla Windy Hill Coffee Roastin Asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen kaikista henkilötietosuojaehdoista ja hyväksyy ne täysimittaisesti;

2. Asiakas hyväksyy nämä säännöt valitsemalla valintaruudun tilauskaavakkeessa;

3. Rekisterinpitäjä voi päivittää nämä Säännöt milloin tahansa. Uusi, päivitetty versio on julkaistava tällä verkkosivulla.

Nämä säännöt tulevat voimaan 26.3.2020