Maksuehdot ja toimitusehdot

MAKSUEHDOT JA TOIMITUSEHDOT

Voimassa 6.1.2022 alkaen

MAKSUEHDOT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Lisätietoja: 

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot 

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan aina tilauksen yhteydessä. 

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Tämän verkkokaupan tuotteita myy Windy Hill Coffee Roast Oy (3095849-8). Me myymme tuotteita yrityksille, ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Kaikkien tuotteidemme hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaan on tutustuttava ennen jokaista tilausta voimassa oleviin toimitusehtoihimme.

TILAAMINEN

Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä mahdolliset toimituskulut. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistus sisältää seuraavat tiedot:

-Tilausnumero
-Tilauksen sisältö
-Tuotteiden hinnat ja kokonaishinnan

Tilauksesta lähetetään kuitti asiakkaalle tuotteiden toimituksen yhteydessä. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön.

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää siis sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen hinta veroerittelyineen, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.

TOIMITUSKULUT JA TOIMITUSTAPA

Toimituskulut sisältävät kaikki pakkaus- ja postituskulut, jotka ilmoitetaan teille tilauksen teon yhteydessä. Lähetysten välittäjänä toimii Posti. Lähetykset toimitetaan tilausosoitteen mukaisesti lähimpään Postin  toimipisteeseen.

TOIMITUSAIKA

Valmistamme kaikki tuotteet tilausjärjestyksessä, ja yleisimmin toimitusaikamme on 1-3 arkipäivää, tilaustuotteilla 2-7 arkipäivää. Isompien tilausten kohdalla kysythän sähköpostitse toimitusajan erikseen. Ilmoitamme poikkeavista toimitusajoista verkkokaupassa. Mikäli toimitus vaatii kiireellisyyttä, otathan etukäteen yhteyttä sähköpostitse windyhillcoffeeroast@gmail.com 

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

-RÄÄTÄLÖIDYT TUOTTEET

Räätälöidyillä tuotteilla ei ole normaalia kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän palautusoikeutta. Mikäli jostain syystä olet kuitenkin tyytymätön tuotteeseen, pyydämme olemaan meihin yhteydessä sähköpostitse windyhillcoffeeroast@gmail.com 

-VAIHTO JA PALAUTUS

Muilla myyntikelpoisilla ja käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, tällöin asiakas kuitenkin vastaa palautuskuluista. Mikäli haluat tehdä palautuksen tai vaihtaa tuotteita, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla windyhillcoffeeroast@gmail.com . Vaihdamme vain toiseen samanhintaiseen tuotteeseen.

ONGELMATILANTEET

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on siitä tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetuksesta vastaavalle taholle, eli Postille. Ilmoitathan myös meille, mikäli lähetys on kuljetuksessa jollakin tapaa vioittunut.

YLIVOIMAINEN ESTE

Ylivoimaisen esteen ilmaantuessa sopimus voidaan joko nähdä rauenneeksi, eikä ostajalla tai myyjällä ole oikeutta korvauksiin, tai vaihtoehtoisesti toimitusaikaa voidaan pidentää ylitsepääsemättömän esteen nojalla. Myyjä ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos este, jota myyjä ei voi voittaa, estää tavaran tai sen osan toimittamisen. Myös silloin, kun sopimuksen täyttäminen edellyttäisi uhrauksia, jotka ovat kohtuuttomia verrattuna ostajalle siitä koituvaan etuun, myyjä ei ole velvollinen täyttämään sopimusta.

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan ostajalle sopimuksen täyttämättä jättämisestä aiheutunutta vahinkoa ja hän voi myös purkaa sopimuksen.

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava huolellisesti kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme.